HTML

Draven's Blog

A blog a különböző általam kedvelt, vagy kevésbé kedvelt játékok, zenék, filmek vélemény nyilvánításáról szól. Elérhetőség: szajolihoher@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Lemez ajánló: Bring Me The Horizon - There Is a Hell, Believe Me I've Seen It. There Is a Heaven, Let's Keep It a Secret.

Draven 2011.03.10. 16:08

A Bring Me The Horizon, egy 2004-ben, alakult angol metalcore együttes. Eddig három nagylemezt sikerült összehozniuk. Elsőként a  Count Your Blessings igazi Deathcore hangzást hozott, majd a Suicide Season követte, ami már sokkal jobban hajlott a Metalcore felé. Legújabb lemezüknek, A There Is a Hell, Believe Me I've Seen It. There Is a Heaven, Let's Keep It a Secret címet adták.

Az album 12 számot tartalmaz, és már a nyitód kemény headbangelésre késztet. A gyors tempót, csak néhány szerzemény lassítja egy kicsit, ilyen a Don't go, vagy az instrumentális Memorial. Oli Sykes hangja remekül szólaltatja meg, az egyébként gyönyörű lyricset, de Matt Kean, Lee Malia, Matt Nicholls is kifogástalanul kísérik az albumot, és végre Jona Weinhofen is megmutathatta tehetségét. Több számban hallható, a gyönyörű hanggal megáldott Lights ami szintén, csak az album előnyére írható. Kedvenc dalt nem tudok ki emelni, az összes nagyon jól sikerült.

Aki még nem halott az albumról, esetleg magáról az együttesről, és szereti a metalcoret azoknak kihagyhatatlan, aki meg nem szereti a műfajt az is tegyen egy próbát, mert ebben az albumban nehezen lehet csalódni.

10/10

Számlista:

1. Crucify Me                                                
2. Anthem
3. It Never Ends
4. Fuck
5. Don’t Go
6. Home Sweet Hole
7. Alligator Blood
8. Visions
9. Blacklist
10. Memorial
11. Blessed With A Curse
12. The Fox And The Wolf

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://draven.blog.hu/api/trackback/id/tr122728210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása